TIL DE GAMLE OG TIL DE NYEDer er sket meget, de sidste to år. Det kan vel ikke komme bag på nogen! Så jeg tænkte at jeg ville komme med en eller anden form for overskuelig opdatering, på hele verdenssituationen. 

Sidst jeg sådan "rigtigt" var inde i det hele, var jeg 18 år, jeg boede i Holbæk og gik på gymnasiet. Jeg prøvede mig frem med outfitbilleder, fik anskaffet mig et spejlreflekskamera, og fik en masse læsere på utroligt kort tid. Jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvordan det skete? Jeg fulgte alle de store blogs, og ville egentlig bare gerne være ligesom Vilde Kaniner "og alle dem der", men som tiden gik, gik det også op for mig, at det er svært at være blackster OG mørkhåret, for så tror folk for alvor at man har gang i omvendte kors og alt muligt andet pjat - og jeg ville jo bare gerne være fashion? 
Jeg gik lidt død i det hele, må jeg nok indrømme. Jeg fandt ud af at jeg egentlig hellere ville bruge mine penge på alt muligt andet end tøj og tasker, og jeg kunne ikke lige overskue tanken om at være "på" hele tiden. Jeg havde sgu lyst til at grave mig ned i en uges tid, og binge-watche en eller anden tv-serie - helst én jeg havde set 1000 gange før. For eksempel Friends eller Beverly Hills 90210 (Ja, hele titlen skal med.. Det er ikke den der elendige moderne sequel, vi snakker om). Den vinder altså stadig - og især da nu, hvor the ghosts of the 90's trends spøger i hver en ny tøjkollektion. Det er sgu fedt. 

Men altså - nu er jeg 21. Jeg bor godt nok stadig i Holbæk, men jeg er for længst blevet student, kæresten er skiftet ud (til en meget bedre model, vel at mærke), kameraet er det samme, og jeg er pt. igang med 4. sabbatår (Ja..) som selvstændig med rengøringsfirma - indtil jeg forhåbentlig kommer ind på uddannelse i 2015. Det ser nogenlunde lyst ud, hvis jeg selv skal sige det. Og hvis det skulle have været gået nogens næse forbi, så er mit navn.. 


No comments:

Post a Comment