SYV MÅNEDER


Bag et halvskummelt ydre, ligger en lillebitte sushi-bar i Holbæk. De laver fantastisk mad - efter min mening, det bedste. Og så kan Sticks 'n Sushi ellers hilse. 

Frede og jeg har idag fejret syv-måneders-dag. Det er første gang vi sådan "rigtigt" har fejret månedsdag, for vi er begge skidedårlige til at huske på det. Og der lyver jeg en anelse, for da vi havde halvårsdag, fejrede vi den med en bytur på provinsdiskoteket Harlekin, der også lagde hus til vores ellers noget så charmerende første møde, en kold oktobernat i 2013.
 Men idag skulle det (også) være! Så efter vi havde bestilt et ordentlig omgang ris og rå fisk, spankulerede vi rundt i byen, og ventede på at maden var færdig. Da de tyve meget lange minutter var gået, var vi blevet enige om et sted at sætte os - og med den hvide papirpose i hånden, satte vi os ned på en betontrappe ved havnen. Der sad vi ellers og nød en cola, solskin og hinandens selskab. Lige som vi var ved at have spist op, startede der et yderst entusiastisk salsahold op, i et lokale (med åben dør, vel at mærke) ved siden af - og der gik ikke mange fem minutter før musikken var høj og sydlandsk, så Frede og jeg sagde tak og farvel!PS: Det ville være skidesødt af jer, hvis I havde lyst til at følge mig på Bloglovin'. Jeg skal selvfølgelig ikke tvinge jer til noget! Det er klart! Synes bare lige at jeg ville nævne det.. Så hvis I har tid og lyst, kan I følge mig lige her - eller under "Bloglovin'" i menuen til højre. Bum.

No comments:

Post a Comment