DRØMMER OM // KRISTINA DAM "BOTANIC POSTERS"
For nyligt tippede KreaVilla om interiør nyheder fra Kristina Dam, og jeg har været hovedløst forelsket i disse, lige siden. Serien består af ti plakater og hedder "Botanic Posters". De varierer i størrelserne 50x70 cm og 70x100 cm, og prisen ligger på henholdsvis 400 og 600 kroner. Medmindre man har den slags penge til rådighed, skulle de heldigvis også komme som kunstkort i A5-størrelse. De er dog ikke på webshoppen endnu, så der må væbnes med tålmodighed indtil da!
Plakaterne kan findes her


2 comments:

 1. Hej Cathrine!

  Jeg har anbefalet din blog i et indlæg. Jeg håber, at det er okay, at jeg har hapset et par billeder.

  http://pagik.dk/2014/09/bloganbefalinger-8/

  /Pernille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er bare helt ok! Og tusind, tusind tak! Det er jeg da virkelig glad for! :-)

   Delete