MOJITOS, DRONE OG EN DÅRLIG DÜRUM
En Mojito er lige hvad man har lyst til, på en mandag kl. 13!

Stort set hele min lørdag, tilbragte jeg i København. Jeg skulle til barnedåb i Hellerup, der efterfølgende stod på mexikansk buffet - og den bedste guacamole, jeg hidtil har smagt. Det var virkelig lækkert! 
Efterfølgende skulle jeg videre hjem til nogle veninder - det er ikke nemt når de allesammen efterhånden har forladt lille Holbæk til fordel for København. 
Netop af den grund har vi lavet en aftale om, at ses mindst én gang om måneden. Dette var første gang, og vi fik fejret at vi så hinanden igen, givet masser af "længe siden!"-kram, talt løst og fast om alt der bød sig, og drukket Mojitos. I alternative versioner, vel at mærke, for morteren kunne vi ikke finde, og isterningerne måtte vi forsøge at banke i stykker med en halvstor hvidløgspresser - og vi glemte at købe sugerør, så jeg har slugt i omegnen af en halv krukke mynte. Men vi havde en fest!

Vi havde planer om at skulle i byen, og det gjorde vi også, men vi kom sent afsted og vi var mere ædru end fulde, så det blev en stille og rolig tur på Drone. Det har jo også sin charme! 
Da vi skulle til at hjemad, besluttede vi os for at hive en hurtig kebab fordi.. Ja, bare fordi. 
Udover at de konsekvent slog "en almindelig kebab" ind som en dürum (bevares, det er da nemmere at spise, men...) der var 10 kroner dyrere, valgte den idiot af en shawarmamester at overbade min i chilisauce. Jeg er i forvejen ikke den allerbedste til stærk mad, og han havde ikke sparet på det i forhold til mængden af, ellers neutraliserende, cremefraiche. Så jeg sad og halsede efter vejret og havde lyst til at kaste den lige tilbage i ansigtet på ham. 43 kroner jeg kraftedeme da gerne ville have undværet at bruge. 
Med vejarbejde og stoppestedsændringer var vi først hjemme ved min veninde igen, da klokken nærmede sig 6 - så imens vi brokkede os over dårlige dürumruller (de havde proppet ekstra jalapeños i hendes...) satte vi Nynne på, og faldt i søvn. 

Og nå ja, så købte jeg det nye "Støt Brysterne"-armbånd! Eller, det gjorde jeg faktisk i fredags, men jeg ville lige vise det (selvom I garanteret allerede har set "alle de andre" vise det frem) for jeg synes faktisk at det er virkelig fint, i år. Det koster 40 kroner, og kan købes i de fleste store supermarkeder. Kom afsted! 
(Billedet er i øvrigt inklusive brandsår, da jeg var så smart at brænde mig på mit krøllejern, den anden dag....)


No comments:

Post a Comment