KØB / CHANEL OG MATAS-TIPJeg håber ikke I blev vildledt af overskriften, og troede jeg havde erhvervet mig en Boy eller noget i den stil. Det bliver over mit lig! (Desuden har jeg fortalt om min evne til at spare op..) 

Igår aftes (pre-The Fault In Our Stars gråd) syntes jeg at jeg havde brug for en pink læbestift. Det er egentlig ret sjældent at jeg har læbestift på (især efter Frede brokkede sig over rød læbestift to dage efter jeg havde været i Mac og købe en ny i netop samme farve), selvom jeg dog er indehaver af flere forskellige, men efter mit lufthavnskøb kunne jeg ikke leve uden. Det syntes jeg i hvert fald ikke jeg kunne. Så da jeg endelig fik hevet mig selv op af sengen for et par timer siden, tog jeg en smuttur ind til byen.

Og her kommer Matas-tippet. Eller.. Det er ikke så meget et tip, men mere en friendly reminder til dem der er medlem af Club Matas, og har point de ikke ved hvad de skal bruge på. Jeg var så heldig at have optjent i omegnen af 1300 point, men jeg har flere gange fået trukket point, fordi jeg aldrig ved hvad jeg skal bruge dem på.. Og så bliver de forældet (latterligt!). Men så var det at der ligepludselig kom lys i pæren, da jeg så at de jo også tilbyder "præmiebeviser". Jeg brugte derfor 1250 point (en del, men hvad fanden skal jeg ellers bruge dem på) på et præmiebevis på 250 kroner, og har altså derfor kun betalt 15 kroner (HVAD MENER I!) for denne her baby af en Rouge Allure Velvet fra Chanel
(De har også præmiebeviser på henholdsvis 100 og 500 kroner mener jeg.)

Jeg brugte virkelig lang tid på at bestemme mig for, hvilken pink nuance det skulle være, for jeg var også henne og vende i en lidt mere rød pink, da jeg ikke rigtig havde lyst til at den skulle have sådan en Barbie-vibe. Jeg besluttede mig til sidst for nr. 37 "L'exubérante". Den har en rigtig fin og vibrant pink farve, lige midt imellem, og desuden har jeg jo muligheden for at blande en anelse rød i, hvis det bliver nødvendigt. 
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

No comments:

Post a Comment