KØB / KIEHL'S


Efter tre timers flyvetur og en time i bus, nåede vi frem! Vi har brugt hele dagen på at stege ved poolen - man kunne snildt vænne sig til det. 
Jeg handlede lidt småting i Kastrup imorges, hvilket jeg normalt ellers aldrig plejer at gøre. Jeg har en eller anden idé om at "Tax Free" shopping er stærkt overvurderet, men når man nu står og mangler, så skader det jo aldrig at spare en smule. 
Sidst jeg købte hudplejeprodukter, købte jeg mig fattig i Tromborg. Dels fordi jeg havde hørt godt om det, men også fordi jeg synes at deres containere er virkelig pæne. 
Det der med at prioritere, er lige min ting. 

Det var egentlig også planen at jeg bare ville købe en ny af deres "Deluxe Face Cream", men så blev jeg sgu nærig. 440 kroner er fandeme mange penge for en creme, og egentlig har den ikke givet mig meget anderledes resultater, end så mange andre cremer. 
Så jeg gik på jagt efter noget andet. Jeg havde faktisk ikke kigget særligt længe, før mine øjne fangede Kiehl's-produkterne. Jeg kender godt mærket i forvejen, men jeg havde ikke lagt mærke til at deres containere jo også er virkeligt flotte! (Tilbage til det med prioriteringerne...)
Men det var nu ikke KUN derfor jeg købte det - for jeg drønede lige ind på nettet og læste et par reviews - og Kiehl's lovede mig præcis det samme (og måske endda bedre) end Tromborg, og så til en væsentligt bedre pris!
Nu var det godt nok også i lufthavnen, men jeg gav 104 kroner for deres toner, og 144 kroner for cremen - og so far, kan jeg bedre lide Kiehl's cremen, end Tromborgs guldkrukke. Den er ikke lige så tyk som Tromborgs creme, men den fugter ligeså godt - og jeg kan netop godt lide at den er let, og ikke fedter huden i en halv time efter at man har taget den på. Så en kæmpe tommel-op til Kiehl's - og min pengepung!
No comments:

Post a Comment