KØB / PALMER OG CHANEL


Okay, så jeg var måske lidt hurtig i min udtalelse omkring tax free shopping. Jeg faldt i hvert fald i igen, i lufthavnen i Palma i går aftes. Til mit forsvar havde jeg allerede i Kastrup haft i tankerne at finde en læbestift, men i tidsmangel prioriterede jeg Kiehl’s produkterne, og positivt nok havde jeg jo så hele ugen til at finde en nuance, på nettet, jeg så kunne lede efter i Palma. Jeg tog i hvert fald afsted mod lufthavnen med et par navne at gå efter! Jeg havde egentlig været over flere mærker, og var ved at få en nervøst sammenbrud da jeg så at de også forhandlede Mac (jeg normalt ellers sværger til) – det troede jeg ikke de gjorde, så det havde jeg slet ikke haft oppe og vende. I midlertidigt havde jeg dog allerede forelsket mig i Chanel’s model Rouge Allure, 90 ”Pimpante”Jeg prøvede faktisk at se om Mac solgte en lignende farve, men jeg syntes ikke rigtig nogen af dem passede. Det er i forvejen møgsvært at finde farver der passer rigtigt, for én ting er altså hvordan stiftens farve ser ud, men 9/10 gange ser den bare ikke sådan ud når man først tager den på – og selvom jeg ikke er helt vildt bakterieforskrækket, så har jeg ikke rigtig lyst til at stå og prøve.. Og hvad er hånden til nytte, når ens læbe- og skintone sjældent er den samme.
Jeg tog dog chancen, dels fordi jeg engang har læst at man – i tilfælde af at farven skuffer – aldrig skal smide læbestiften ud, da den sagtens kan bruges til at blende med andre farver, men mest fordi jeg synes farven er VIRKELIG sød og fin. Og den skuffede (til €27, heldigvis) ikke da jeg fik prøvet den på.

Og så videre til næste punkt! Det skete torsdagen før vi rejste til Mallorca. Jeg fik min stuepalme (indsæt iPhone-emoji med hjerter i øjnene)!!!! Jeg har sjældent været så glad for noget uden funktion, men for fanden hvor er den flot. Jeg havde nogle IKEA-gavekort liggende, så jeg tog afsted i den lille røde 107'er, og havde da også nærmest en hel jungle på bagsædet, på hjemturen. Jeg købte også den lille palme og den lille fine turkise glasvase (til 8 kroner, hvem kan lade vær!). Udover det røg der også noget nyt hvidt sengetøj med hjem, men det er svært at vise frem. Jeg mener.. det er hvidt. Egentlig forbinder jeg altså IKEA med sådan et sted man kun tager hen hvis man skal købe ind i mængden af at skulle ”flytte hjemmefra”, men det var nu faktisk ret hyggeligt (og vigtigst: billigt) at gå rundt og kigge på småting.

Den store palme kan findes her, den lille her og glasvasen her.

Fortsat god søndag!
No comments:

Post a Comment