KØB / STIG P


Igår lykkedes det mig at tage en beslutning! (Ja, kind of a big deal) - Jer der følger med ved, at jeg i sidste klagesang brokkede mig gevaldigt over at jeg ikke kunne finde ud af hvilken kombination af navy og hvid der var pænest. Men igår satte jeg stolen for døren, og valget faldt på navy med hvide striber. Egentlig var jeg på udkig efter en stribet kjole, men så faldt jeg for en trøje på Zara's webshop der (selvfølgelig) var udsolgt, og så blev jeg i tvivl om det i sidste ende så skulle være en trøje eller en kjole (jeg har det hårdt). Så I kan vel nok forstå at jeg forelskede mig hovedkulds i sættet ovenover, da jeg fandt det på Stig P's side. Trøjen er i loose fit (hvilket jeg er helt tosset med) og nederdelen er en klassisk tube skirt i stretch (hvilket jeg er helt tosset med).

+ Bonus-info: Jeg bestilte tøjet igår, online. Jeg modtog det med posten i formiddags. Én dag!
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

2 comments: