NY START - NYT UDSTYR

Idag hev jeg Frede med til København, efter jeg imorges havde bestilt nyt objektiv til mit kamera. Jeg har længe savlet over Canons EF 50MM F/1,8 objektiv, men nu hvor jeg har startet bloggen op igen, tænkte jeg, at jeg havde en legit undskyldning for at købe det! Jeg fandt det til 785 kroner hos Foto/C - en fotobutik der ligger på Holbergsgade (lige bag ved det Kgl. Teater.. Det reklamerer de også med på hjemmesiden) i København. Ifølge Pricerunner var det den billigste butik at anskaffe sig det i, eftersom det ligger til 900-1000 kroner hos de fleste andre forhandlere. Jeg nåede nærmest kun lige hjem, før jeg fik smidt det på mit trofaste 550D, og jeg er så tilfreds med købet. Det er måske ikke alle der synes at forskellen er lige stor, men jeg ser den altså, og det går lige i mit fotohjerte. Det kan varmt anbefales, hvis man synes at ens billeder lige mangler det sidste. 
Det første billede (der viser det nye objektiv) er taget med standardlinsen, der fulgte med til kameraet. Det er den der hedder 18-55MM. Billede nummer to (der viser standardlinsen) er taget med den nye linse.

Og for så lige at springe i nyhederne, er jeg nu flyttet over på mit eget domæne, istedet for Blogspot. Det går jo strygende, so far! 
No comments:

Post a Comment