PINTEREST #1


// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //

Jeg vidste altså ikke at det at holde planter, lige pludselig var blevet en eller anden form for trend. Har det ikke altid været forholdsvis normalt (medmindre man slår alt ihjel og ikke har det fjerneste grønne i tommelfingeren) at have blomster og planter? Siden hvornår (det har muligvis noget at gøre med, at jeg ikke har været så meget til stede) er det blevet sådan en "ting"? (evt. noget jeg skal skrive bag øret, til et næste irritations-indlæg).
Anyway, jeg har altid foretrukket grønne planter fremfor blomster. Jeg tror det er fordi jeg altid har forbundet blomster med flamboyante og storslåede buketter fra Interflora. Jeg fik dog en mindre åbenbaring i foråret, da det gik op for mig at der egentlig fandtes nogle ret flotte og enkle blomster, til stykpris. 
Udover det, har jeg en dybfølt kærlighed for palmer (Frede kan skrive under på det, da han så mit ansigtsudtryk efter Moss CPH lancerede deres sæt i palmeprint.. Også selvom jeg allerede ejer et sæt i palmeprint.. Men det var jo ikke det samme palmeprint!) - så at der findes noget så fantastisk som en stuepalme, er mig et vidunder.

Det her er ellers de baner jeg bevæger mig i, for tiden. Jeg er som sagt ikke sådan lige på vej til at skulle bo i mit eget, men det skader jo ikke at gøre sig nogle tanker!

 I kan desuden finde mig på Pinterest lige her, og selvfølgelig også via linket i sidemenuen. 
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

2 comments:

  1. Åh! Så smukke og inspirerende billeder!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, jeg er også helt tosset med dem!

      Delete