POSTKORT FRA MALLORCA #1Det er her jeg spenderer mine dage, for tiden. Ja, jeg har det næsten for godt. 
Vi har ikke været ude fra grunden endnu, udover når vi har været ude for at handle - så den første bunke billeder er udelukkende taget ved huset og på grunden. Det er en kæmpe villa, der ligger oppe i bjergene, helt afskåret fra turister og souvenirmarkeder. Og selvom vi faktisk skal afsted til sådan et marked imorgen (man ved jo aldrig hvad man finder af ting og sager) så er det godt nok at foretrække, at slappe af i et hus for sig selv og handle i supermarkeder der ikke er proppet med turister og priser derefter.
Vi var faktisk også hernede sidste år, i samme hus, men det er første gang Frede (og resten af familien) er med, så i år er alle syv værelser fyldt op! 

Vi har døjet med 30 grader og fuld sol hele dagen (var det noget med at der var skybrud i Danmark?) - jeg er krebserød og jeg kan ikke smile uden at det føles som om at huden i mit ansigt er ved at falde af. Jeg tager den på maven imorgen, og indtil da må jeg tage mig en aftendukkert i aftersun.
Men i aften skal vi drikke G&T's i poolhuset (sidste billede) - så jeg overlever!

9 comments:

 1. Ej, nogle lækre billeder!!! Din visuelle side af bloggen er i det hele taget virkelig flot lavet. Jeg glemmer helt at læse teksten, fordi jeg kigger på alt det andet. SMUKT arbejde!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tusinde tak! Det er altid dejligt at få anerkendt noget man har brugt store mængder tid på! Så det varmer virkeligt meget - også selvom jeg har det halvvarmt hernede i forvejen.. Haha ;-)

   Delete
 2. Fantastiske billeder!! Ser bare så lækkert ud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du kan tro der er lækkert hernede! Og tak! :-)

   Delete
 3. Hold nu op nogle flotte billeder! Har fornyligt opdaget din blog her, hvilket har resulteret i at jeg har brugt de sidste 3 dage udelukkende på at læse dine blogindlæg. Fantastisk stykke arbejde. Kan nu sige at du har taget 1. pladsen med storm over mine yndlings bloggere ;-) Jeg er meget interesseret i at høre hvad du bruger til at redigere dine billeder med hvis det er noget du deler?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tusinde tak! Det er jeg da så glad for at høre <3
   Oftest bruger jeg Lightroom og en lille smule Photoshop, men det kommer lidt an på hvor "meget" der skal gøres ved det :-)

   Delete
  2. Jeg vil gerne lave en guide en dag, hvis det har interesse ;-)

   Delete
 4. Det har det i hvert fald! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg strikker en sammen, i den nærmeste fremtid ;-)

   Delete