POSTKORT FRA MALLORCA #3
Iført fire lag solcreme bevæger jeg mig endnu engang ud i solen, idag. Misundelsen er da også ved at være så grim og grøn, at jeg næsten ikke kan overskue endnu en dag under parasol og i skygge, imens de andre soler og plopper rundt i poolen.
I forgårs var vi nede i Porto Colom, som er den havneby huset "hører til". Jeg havde kameraet med, så jeg kunne tage lidt billeder. Der er forholdsvis få turister, men det er sådan en typisk havneby, med lidt restauranter og tonsvis af både, store som små. Og det er virkelig store som små. Skalaen går fra jolle til yacht! 

Igår fejrede vi min pap-farfar-eller-hvad-man-kalder-det's 60 års fødselsdag. Der kommer også lidt billeder derfra, jeg regner med at de lander i den sidste bunke. 
Indtil da - hilsner fra varme himmelstrøg!
No comments:

Post a Comment