POSTKORT FRA MALLORCA #4

Først da klokken var lidt over to i nat, lå jeg i min seng! Udover at vi først landede i København kl. 23.15, viste det sig så også at være hjernedødt tåget, da vi skulle køre hjem. Vi skulle også lige smide Frede af, så det var en ekstra tur på en halv time. Egentlig kunne jeg have kørt ham hjem i dag – men han skal til fodbold i Parken, og da han (til min og Brøndby-familiens store skuffelse) er kæmpe FCK-fan, skulle han allerede ind og te sig på Sankt Hans Torv kl. 10.30. Them boys. 

Fjerde og sidste bunke billeder er lidt blandet fra de sidste par dage.
Da min pap-farfar-eller-hvad-man-kalder-det holdte 60 års fødselsdag i onsdags, fejrede vi det ikke kun med lagkager og fødselsdagsboller, men også med en spektakulær hjemmelavet middag om aftenen, på terrassen. Der var så meget mad, der smagte så godt, at jeg til sidst havde spist så (alt for) meget at jeg blev træt. Sådan virkelig træt. Jeg var godt nok ikke den eneste, så vi gik nærmest allesammen tidligt i seng, og da vi stod op i torsdags var jeg stadig mæt. Det er nok ikke helt sundt sådan noget, men engang imellem er det okay at spise ustyrligt mange jomfruhummere, gå agurk i entrecôte og slutte af med en dessert af lemon-sorbet og vaniljeis. 

No comments:

Post a Comment