RUM
Jeg ved godt at I er ved at drukne i kobber - men hvis I giver mig denne her, lover jeg at der hverken er marmor eller Kay-aber at finde. Jeg ville lige dele lidt billeder med jer, fra mit værelse. Jeg bor stadig hjemme hos mine forældre. Ikke at jeg ikke har lyst til at flytte hjemmefra osv, men jeg har taget det valg, at jeg ikke flytter nogen som helst steder, før jeg ved hvor jeg skal studere til sommer. Jeg ser ikke rigtig nogen grund til at flytte til København, hvis jeg skal studere i Roskilde. Engang var jeg fast besluttet på, at når jeg skulle flytte, så var det til København - men det er som om at den holdning er forsvundet i takt med at jeg er blevet ældre. Desuden arbejder Frede i modsat retning af hovedstaden, så det ville også være lidt synd at slæbe ham med derind, og dermed give ham dobbelt så lang transporttid til arbejde. Så det tager vi altså, når den tid kommer! Jeg har ikke travlt - hvilket måske også bliver understreget af det faktum, at jeg har holdt fire sabbatår. Man er jo ikke ung for evigt!
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

4 comments:

 1. Så fine billeder!
  Kobberskrinet er bare så flot, nåede desværre bare ikke at få fat i et, før de var flået væk :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak!
   Ej er det rigtigt? Jeg havde faktisk set i reklamen, at de først solgte dem fra idag af. Men allerede da jeg var forbi i forgårs, havde de sat dem frem. Det lyder som om jeg har været heldig! :-D

   Delete
 2. Ej hvor underligt.. Det er ved at være 1-2 uger siden de solgte dem i Esbjerg. Det burde da ikke være forskelligt fra by til by.. DE SNYYYDER ! :D Nå, men jeg håber de får dem på lager igen, så jeg lige kan få en, for de er altså bare så fine :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så er det fandeme heller ikke nemt at finde ud af! Men ja, så må vi krydse fingre for at de får dem hjem igen! :D

   Delete