SØNDAGSBLUES OG DÅRLIG SAMVITTIGHED


Jeg har virkelig ikke været til pænt brug idag. Igår var Frede og jeg til 20-års fødselsdag, på en gammel Hells Angels-rockerborg i Ishøj. Ja, det siger ikke så lidt. Det var en god aften - det jeg husker af den. Jeg drak mig så plørefuld, at jeg gik Askepot, og stort set ikke husker noget fra efter kl. 24. Det resulterede i, at jeg blev sur på alle i min familie, der mente jeg måske havde drukket en tår over tørsten, og basically bare opførte mig som en kæmpe hat. - Så det er jo meget godt........ 
Derfor har jeg ikke kun døjet med hovedpine og den der ubehagelige drukondt i maven idag, men også moralske tømmermænd af olympiske dimensioner. Jeg måtte lige skrive undskyld til min papfars fætter, efter at jeg fik at vide, at jeg havde stået og råbt ad ham. Heldigvis var jeg ikke den eneste der var stang Bacardi, så han kunne gudskelov ikke selv huske det heller. Det er det værste. Det absolut værste. 
Så jeg har brugt min søndag i sengen, sammen med Frede og "jeg drikker aldrig igen", og sovet til Beverly Hills maraton på Zulu. Lidt retfærdighed har der da været til. Jeg havde ellers holdt en ganske ok pause fra det der alkohol, og det var måske også derfor at den fik ekstra knald på, igår. Vi skulle have overnattet hos noget familie i Brøndby, men da der var øvre magter der mente, at det simpelthen ville være for pinligt, blev vi kørt hjem til Holbæk så vi kunne sove derhjemme - charmerende. 
Spørg mig om jeg glæder mig til, at Frede og jeg rejser til Mallorca på lørdag, med noget familie. Så kan Cathrine-16 år lige grave sig ned, indtil da.
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

No comments:

Post a Comment