TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #1


1// Folk der går langsomt. Hvis jeg går alene og i min egen verden, har jeg mit eget tempo. Og det er et forholdsvis hurtigt tempo. Jeg kan blive rødglødende indvendig, hvis jeg skal gå et sted med mange mennesker, hvor jeg ikke kan komme forbi. Det er altid mig der ender bag det der par, der har virkelig god tid. Og jeg har ingen tålmodighed.

2// Unfollowers. Jeg tager det virkelig personligt.

3// At det skal være så skidesvært at få fat i en HELT ALMINDELIG hvid t-shirt. Det er U M U L I G T. Jeg mener det. Jeg var selv rundt i København igår, og det kan ikke lade sig gøre. Hvis ikke stoffet er for tyndt og gennemsigtigt, så er ærmerne for lange, halsen for stor, eller også er pasformen helt hen i vejret - det er virkelig belastende. Da jeg endelig fandt én der kunne gå, var den fra Acne og kostede 700 kroner. Med fare for at blive lynchet for den holdning, nægter jeg altså at give så mange penge for en t-shirt. Desuden har Acne aldrig sagt mig noget. Av.

4// At det er umuligt at få en moden avocado i supermarkederne. Enten er de stenhårde, eller også er de næsten flydende.

5// Når supermarkeder sælger (og lover) "spisemodne" avocadoer i pakker, som er pissedårlige og brune.

6// Hele den der Beyonce-Queen B-Bey-ting. Jeg synes altså virkelig der er meget andet musik der er bedre end hendes - det er selvfølgelig smag og behag - men det er som om hun har fået en eller anden form for renæssance, og at det næsten er på mode at være fan. I finder nok ikke en sang der går mig mere på nerverne end Drunk in Love, og det er ufatteligt at man ikke kan høre tyve minutters P3, uden at hun bliver nævnt/eller spillet. Bevares, hun er da en pæn kvinde og hun har da også en stemme, men så er den altså heller ikke længere. Desuden har jeg absolut ingen respekt for at hun photoshopper sine instagram billeder.. Det er fandeme ikke godt nok.

7// Når forbindelsen ryger under telefonsamtaler. Den der "Kan du høre mig? Jeg kan slet ikke høre dig. Hallo? Er du der?"-samtale giver mig irritationskriller i kroppen.

8// Hensynsløse cyklister i København. Det kan godt være vi bor i et miljøbevidst land med en god cykelkultur, men det betyder ikke at de ejer det hele. 

9// Dårlige bilister. Specielt folk der bremser og blinker, LIGE inden de skal svinge.

10// Elgigantens tv-reklamer. Hvorfor er det nødvendigt at råbe?


2 comments:

 1. Jeg er så enig at jeg også får irritationskriller i hele kroppen, bare ved at læse dit indlæg! 1. Hvis du absolut skal gå langsomt, så gå ind til siden eller et andet sted, come on! Mht. avocadoer synes jeg også det er sygeligt provokerende at det skal være så svært at få fat i de gode, når man er så afhængig af dem. Hold nu op, hvor har man brugt mange penge på uspiselige avocadoer.

  Jeg er fan af dine irritationsindlæg! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Hvor er jeg glad for at høre at jeg ikke er den eneste.
   Og da der generelt er ret mange ting der er irriterer mig, så lover jeg at der nok skal komme mange flere irritationsindlæg ;)

   Delete