TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #2


Ja, det er sgu ikk' så lidt.

1// At der aldrig er en skid i fjernsynet, om fredagen. Det er der jeg har allermest lyst til at sidde og sumpe - men det kan jeg kun få lov til med "Mumien - og Dragekejserens Grav" på TV3, som rundt regnet bliver sendt 30-40 gange om året. Og det er den argeste omgang lort, jeg har set - for ja - jeg har kæmpet mig igennem den, én enkelt gang. Tænk at der er folk der slipper afsted med at lave så dårlige film.

2// Når ovenstående problem opstår, tænker jeg "så er det jo det jeg giver 79 dask om måneden for, på Netflix!" - men der kan man heller ikke finde noget som helst. Jeg bruger gerne en films længde på at lede efter noget jeg gider at se.. og 9/10 gange sker det ikke. 

3// At HAY sælger et ringbind (ET RINGBIND!) for 150 kroner. Det irriterer mig dog lidt mere, at der er folk der rent faktisk hopper på den.

4// At vores kat er den mest kælne kat i verden. Og jeg er allergisk.

5// At der kun findes 30 sekunder, hvori ens kaffe har acceptabel temperatur. Skoldhed kaffe er det værste, men kold kaffe er ligeså klamt, medmindre der er isterninger i, og du bilder mig ind at det er en iskaffe. 

6// At de impulsive shoppeture er der hvor jeg har allermest lyst til at bruge alle mine penge. Jeg var afsted i mandags - der fandt jeg nul og en skid.. Men da jeg var afsted idag, for at købe en fødselsdagsgave, var der ligepludselig masser af ting jeg ville have fingrene i. 
Jeg skar det dog ned til de ganske fine lækre-at-sove-i-satinshorts (billedet) i 2-pak, fra H&M. Det andet par er i øvrigt sorte, og jeg gav 129 kroner for begge par.

7// At jeg endnu ikke er stødt på en madblog, der går under navnet The Breakfast Club.

8// Jeg havde en længere episode med min bank igår, da de ikke ville frigive nogle "reserverede" penge, jeg havde på min konto. Jeg havde fået annulleret en ordre fra en netshop, men pengene var stadig låst, og de ville ikke frigive dem, før butikken havde sagt god for det. Det udløste en længere korrespondance mellem undertegnede og butikken, fordi de simpelthen ikke fattede at de bare skulle skrive en mail til min bank, hvori der stod "Cathrine må gerne få sine penge."

9// Nå ja, HAY sælger også tandbørster i træ, til 69 kroner. Hvis det var noget.

10// At jeg stadig ikke har internet på værelset. Når jeg skal se serier på nettet (på en fredag aften, hvor der jo ikke er noget nævneværdigt i fjernsynet) skal jeg ind i stuen og loade episoden, før jeg kan gå ud på værelset og se det. Og sådan skal jeg gøre. Hver gang.


Det virker måske som småting.. Men som I jo nok ved; mange bække små gør en stor å. Og så fik I sgu også et ordsprog med på vejen. Bum.
FOLLOW ON BLOGLOVIN'

No comments:

Post a Comment