TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #3+ Point: Det skete i går – jeg oplevede et lille mirakel og købte en god avocado. Se den lige. Det er næsten for godt til at være sandt.


1// Folk der står upassende tæt på, når man står i køen til kassen. Hør her mester, du kommer ikke hurtigere frem ved at stå og ånde mig i nakken.

2// De der flabede mennesker på facebook, der konstant spørger om der er nogen der giver et lift. Seriøst – der er tog der kører. Én ting er, hvis det er første gang du spørger eller hvis du vitterligt står i en nødsituation. Men du skal fandeme ikke begynde at stille krav til, hvad tid folk skal hente dig, eller indrømme at det bare er fordi du er for doven til offentlig transport.

3// At spare. Jeg hader at spare.

4// Muligheden for at google sygdomssymptomer. Uanset hvilke symptomer man har, er man enten gravid eller har kræft. Der er ikke andre muligheder. Den er ikke længere. Og den er stensikker, hver gang.

5// Tømmermænd. Fuck hvor er tømmermænd bare pisse belastende, og en opfindelse fra Satan himself. Man vil bare gerne have lov til at hygge sig i 4-5 timer – men så gælder den der ”har man sagt A, har man også sagt B”-lorteregel. Velkommen hjem, til en hel dag i sengen, med hovedpine, kvalme, dårlig samvittighed og en lyst til at slå hovedet i væggen fordi man har brugt 300 dask på Long Island Iceteas.

6// Medina. Det er ikke fair at en kvinde der synger så ringe live, skal have lov til at være dommer i Popstars. Når hun ikke selv kan synge, hvordan i helvede skal hun så kunne vurdere hvor vidt andre kan?

7// At Popstars overhovedet er tilbage på dansk TV. Hvad fanden.

8// Når man vågner om natten, og har sovet forkert på sin ene arm (i værste tilfælde begge! Det skete i nat!), og er helt og aldeles følelsesløs. Ikke nok med at det er hamrende irriterende at man lige pludselig er blevet halvt handicappet og lam i kroppen, det er også virkelig ubehageligt. I et splitsekund når jeg altid at tro at det måske bliver ved for evigt. At man så efterfølgende skal udsættes for den der krampelignende og stikkende fornemmelse.. Det er næsten det værste.

9// Mødre der er fast besluttet på at deres børn er de bedste og sødeste i verden, og du kan fandeme tro at det bliver en stor fed løgn, at de nogensinde gør noget galt. Det er ALTID de børn der er Chucky i real life version. Og man har ikke en ærlig chance.


10// Sko der er ”store” eller ”små” i størrelsen. PLEASE. STOP. På et eller andet tidspunkt blev det besluttet, at en størrelse 39 var så og så stor. Det kan ikke nytte noget, at man aldrig har den fjerneste anelse om hvilken størrelse man skal bruge, fordi diverse skoproducenter ikke kan finde ud af at matche de størrelser! Især på nettet, når man er nødsaget til at lægge sin lid til kundeanmeldelser, der forhåbentlig kan give et eller andet form for hint om hvor mange halve størrelser man skal op eller ned.


No comments:

Post a Comment