TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #5

1// At jeg ikke kan tage stilling til hvad der er pænest - Navy med hvide striber, eller hvid med navy striber.... (first world problems..) 

2// Vejret. Lige nu kan det overhovedet ikke finde ud af hvad det vil. Om det er sensommer eller efterår. Igår var det latterligt koldt og jeg drømte om min vinterjakke da jeg var på vej i Matas. Idag, not so much.

3// ASOS White-kollektionen.

4// Bankdamens ansigtsudtryk når man kommer ind for at sætte 120 kroner ind på éns konto. Hvad hvis jeg bare ikke kan lide at have kontanter? 

5// Bloggere der bare har for mange penge, og åbenbart ikke har noget andet at bruge dem på end Céline solbriller og Proenza Schouler-tasker. Især hvis de leverer nyheden i frisk form af "så smuttede jeg lige forbi og købte...." som om det er helt normalt. At piger i alderen 19-24 år har 10.000 kroner liggende til en taske, er mig et mysterie.

6// At jeg ikke har 10.000 liggende til en taske. Eller noget andet, for den sags skyld.

7// Sveskerne i Haribos OneTwoMix. Jeg har - no shit - en pose liggende lige nu, der er rippet for alt anden end de resterende (elleve!) svesker. De har en virkelig underlig smag og jeg bryder mig ikke om dem. Det ved jeg fordi jeg er sliksulten og alligevel prøver at klemme én ned.

8// At jeg har naturligt "mørke" læber, hvilket gør det enormt svært at finde læbestifter der ikke bare forsvinder, når jeg tager dem på. Og jeg har aldrig været fan af mørke (bordeaux, plum osv.) læbestifter, så det er lidt en nitte.

9// Suppe. Jeg kan som sådan godt lide det, men det er en irriterende mellemting mellem noget man drikker og noget man spiser.. Det går ikke an som rigtig "mad" medmindre vi er ude i en version der har andet end flydende konsistens.

10// Ældre mennesker der skider på køkultur. I lufthavnen, blandt andet. 

4 comments:

 1. Jeg tror, at jeg har fundet en irritations-soulmate :-) Jeg er seriøst enig med 99% af alle de punkter, også i de andre indlæg. Jeg har godt fuldtidsjob og kunne sgu da aldrig (!) finde på at smide 10.000 på en taske. Selvom jeg godt kan. Forstå ikke den slags sløseri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, det er jeg da glad for at høre! :-D
   Og du har helt ret! Jeg var næsten ved at være overbevist om at det bare var mig der var nærig, men det er skønt at se at jeg ikke er den eneste der synes, at det er helt hen i vejret!

   Delete
 2. Anonymous7/10/14 18:55

  Jeg vil gerne dele en slikpose med dig og sørge for at spise alle (!) sveskerne :-D

  - Sofie

  ReplyDelete