TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #6

// TUMBLR LINKS // 1 // 2 // 3 // 4 //

1// Når jeg prøver at sige til mig selv, at jeg ikke har brug for flere ting, og at jeg skal lægge mine penge til side. Og Naked restocker Nikes "Roshe Run" i sort/hvid (yndlingssko numero uno), som jeg jo udemærket godt er klar over, at jeg ikke kan leve uden.

2// At Naked restockede netop denne sko, tre dage før lønningsdag. Jeg har febrilsk tjekket hjemmesiden en gang i timen siden, for at sikre mig at de endnu ikke er udsolgt.

3// Når jeg i den forbindelse panisk prøver at finde noget tøj jeg kan sælge, og det langsomt går op for mig, at jeg virkelig ikke har lyst til at sælge noget af mit tøj.

4// At Frede igår fik mig med på at oddse for en halvtredser, der i to timer gav mig falske forhåbninger om en mulig gevinst på 9000 dask. Det skete ikke, og det føltes som en følelsesmæssig rutchebanetur. Hvorfor oddser man overhovedet!

5// At man tilsyneladende ikke kan skifte brugernavn på TrendSales. "Svansvansvan", come on.

6// At der er så mange børn i MasterChef Junior, der er så meget bedre til at lave mad, end mig. Det er jo helt og aldeles latterligt, at man som 13 årig står og laver "fransk brioche med rabarber coulis". 

7// At Louis Walsh insisterer på at sende boybands videre i X-Factor UK. 
Tjek forresten lige Jay James ud, han er vanvittig (han vinder, og det var her I hørte det først!). 

8// At jeg åbenbart holder løbepause på ubestemt tid, pt. Jeg var lige så godt igang, og jeg ved ærligt talt ikke hvad der skete.... 

9// At der er fodkoldt uanset hvor jeg befinder mig!

10// Det årlige helvede det er, at tænke på vinterstøvler. Praktisk og pænt går bare aldrig hånd i hånd.


Ting der gør mig rigtig glad: At sødeste Pernille fra Pagik har anbefalet siden! Tak tak tak, og velkommen til alle I nye - jeg har det for vildt over det!


2 comments:

  1. Haha, jeg er vild med det! Og ekstrem glad for, at jeg ikke kan se MasterChef Junior. Jeg får nok stress af Bagedysten.. Slap lige aaaaf, Tobias!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Bagedysten, åh gud! Det hjælper slet ikke på det, når man som jeg, har et chokoladeovertrukket hjerte og kunne spise kage hver dag.

      Delete