CITRONMÅNE OG EN SUCCESHISTORIE


Som billedet dog snyder.. Egentlig skulle I have haft det her indlæg i går, men i lørdags tænkte jeg ikke lige på at tage min computer med hjem til Frede, og det var altså der vi befandt os, hele dagen i går. Og jeg nægter at sidde og skrive et helt indlæg på Bloggers iPhone-app. Desuden har jeg været foruden mit kamera hele weekenden, så derfor får I et billede af min morgenmad. Det er trods alt bedre end ingenting.. Og så er det med Mathilde-kakao, i dagens anledning! (Det er i øvrigt ikke tandsmør I ser, men derimod pikantost. Det gik lige op for mig at det så lidt voldsomt ud...)

I fredags bagte jeg citronmåne, da jeg kom hjem fra arbejde. Det var i hvert fald meningen at det skulle være en citronmåne, men da jeg så højden på kagen (tærten, nærmere) lavede jeg en dobbeltportion, og det udviklede sig derefter til en citronkage, syv centimeter høj. Jeg havde lidt problemer med opskriften og bagetiden, så jeg deler den først med jer, når jeg laver den næste gang.. Men bortset fra det, smagte den sindssygt godt!

Lørdag var jeg til fødselsdag hos en veninde. Det var med bytur og det hele – så sidste weekend taget i betragtning, havde jeg lavet en plan over hvor meget og hvordan jeg skulle drikke, i løbet af aftenen. Jeg ved godt det lyder helt Cathrine-16-år, men det fungerede sgu! Det var ikke sådan at jeg gik helt strikt til den, men jeg sørgede for at drikke med måde, og inkluderede lidt vand og Faxe Kondi, hist og her. Det resulterede I at jeg for en gangs skyld husker hele aftenen, jeg hyggede mig, og mine veninder gik til den i en sådan grad, at det i går var min tur til at skrive ”Hvordan har du det?”. Frede var der også knald på, så han faldt i søvn i skødet på mig, på vej hjem, og der sad jeg og tænkte ”MISSION ACCOMPLISHED!” og gav mig selv et klap på skulderen.

Så i går var (ligesom de sidste to søndage) tømmermændsdag. I hvert fald for Fredes vedkommende. Og nu lyver jeg lidt, for jeg havde det faktisk også skidt da jeg vågnede, men efter jeg er stoppet med at ryge, får jeg de grusommeste tømmermænd  uanset hvor lidt jeg har drukket – så jeg undgår det ikke rigtigt. I det mindste var jeg ikke ramt så længe, så det meste af dagen lå jeg i sengen og så Bones, imens Frede lå og boblede ved siden af.
(Jeg brugte selvfølgelig ”tømmermænd” som undskyldning for, at Frede og jeg skulle købe bland-selv-slik for 43 kroner, da vi ”alligevel” skulle hente bilen..)


Weekend-recap overstået! Idag har jeg ikke så meget på tapetet, så jeg har planer om at finde på nogle småting hertil. Måske en ny "Ti ting om Cathrine"? Eller en favorit? Hvem ved, jeg finder på noget!


Jeg gider ikke at sige "god mandag", for vi ved godt allesammen at mandag er en kælling - så indtil da - overkommelig mandag!No comments:

Post a Comment