ET GULDUR I GAVE OG GODT HUMØR//UR, HER //

Nå men, man må sguda sige at det går meget godt med at vænne sig til guldsmykker! 
Uret her var en del af pakken fra Asos, og jeg har fået det af Frede i forbindelse med vores 8-månedersdag. Eller.. Jeg havde egentlig selv fundet det på Asos' side, og jeg brugte måske også 8-månedersdagen som en lille undskyldning for at spørge om jeg måtte få det... Men faktum er at jeg altså på ingen måder plagede eller skulle overtale ham, han gik helt selv med til det! Haha. 

Uret er fra Asos selv, og det koster heller ikke mere end 211 kroner - men jeg synes det er så fint! 
Jeg har længe kigget efter et boyfriend watch, men jeg gik bare ikke rigtig i spåner over udvalget (på nær da jeg fik bevæget mig op i den pebrede prisklasse). Men så fandt jeg dette! Det er et girlfriend watch, og jeg synes egentlig det er rigtig pænt at skiven er lidt mindre - men de sælger også modellen i boyfriend, til samme pris.

Ellers på tapetet, kan I se et sneak peak af en ny trøje. Den har jeg også erhvervet mig hos Asos, og jeg regner med at jeg viser den frem lidt senere. Jeg er mere eller mindre ovenpå igen efter jeg kradsede halvt af igår, så mon ikke jeg får taget mig sammen til at hive kameraet frem igen, om et par timer! 
Nu - kaffe og Bones.


No comments:

Post a Comment