FANCY FUND #1
Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender hjemmesiden Fancy? Til jer der gør - with no further ado. 

Fancy er en blanding af ebay og Pinterest - hvis I forestiller jer Pinterest, hvor man bare har mulighed for at købe tingene på billederne, direkte. Man har også muligheden for at oprette en bruger, så man kan gemme de forskellige ting og sager ved hjælp af knappen "fancy it" (istedet for "pin it"). Desuden er det ret smart, at nogle af de ting man gemmer, åbner op for rabatkoder til andre ting fra samme mærke og forhandler! 
Man kan få fingrene i alt fra små mærkelige nips-ting og bøger, til tøj, designertasker, smykker og Arne Jacobsen-stole. Priserne er så heller ikke helt i ebay-klassen. Der findes ingen auktioner eller billige Kina-ting - tingene koster hvad de koster alle andre steder, det er sådan set bare samlet ét sted. 
Jeg får altid deres nyhedsmails, og jeg kan falde fuldstændig i staver over alle de ting, jeg slet ikke vidste at jeg manglede. Så derfor tænkte jeg, at jeg da skulle hive jer med ned i faldet! Hæhæ.


No comments:

Post a Comment