FAVORIT / SAMSØE & SAMSØE SÆT


Siden engang i foråret, har de her to været mine bedste venner.
Et utal af gange tog jeg mig selv i at stå og savle over det (hver gang jeg var i Bahne). Men samme antal gange måtte jeg stoppe mig selv, for det kostede altså 700 kroner pr. del – og her ville jeg ikke nøjes. Ikke at jeg ikke havde elsket printet ligeså højt - men for det første kunne jeg ikke vælge mellem hvilken del det så skulle være, og for det andet havde jeg jo forelsket mig i det som sæt.
Det skete så at jeg en dag gik forbi, da Bahne havde ”designdage”. 20% på alt i butikken, og det vidste jeg ligesom godt hvad betød. Med den undskyldning in mente, slap jeg afsted med det for lige over 500 kroner pr. del. Det er da også en besparelse! Desuden havde jeg ønsket mig det så længe, at jeg måtte bære over med at det var en lille smule for stort, men det er ikke et ”nej” i min verden.
Siden da har jeg brugt det flere gange end jeg har tal på, både i sæt og hver for sig. Det har reddet mange kølige sommeraftener, og hvem har ikke lyst til at tilbringe en regnfuld efterårsdag i sådan et sæt? Jeg spørger bare! Og med et par høje støvler til, kan det endda også gøres til et festligt sweatsuit (snak lige om komfortabelt tøj til enhver anledning!). Det er en vinder, på alle måder!


No comments:

Post a Comment