FEDORA FREDAG... PÅ EN SØNDAG


Ja, det er sgu ikke løgn. Jeg har købt en hat!
Jeg har de sidste to dage prøvet at fange et ordenligt billede med/af den, men så var det for mørkt, og så løb kameraet tør for strøm, og så det ene og så det andet. De der dage hvor der bare ikke er noget der vil, som jeg vil. 
Så selvfølgelig havde jeg også planlagt at I skulle have haft mit ugentlige rant idag istedet for i fredags, og hatten i fredags istedet for idag - title explained! 

Men brok til side! Jeg har sgu købt en hat! Jeg har længe været kæmpe fan af fedora hatte, men Frede har været uenig med mig. Det er han ikke mere. Jeg har i øvrigt også fået ham med på, at det er okay at jeg sommetider har læbestift på - jeg tror mest bare det handler om principper fra hans side. Det er en fordel at jeg har overtalelsesevner som en telefonsælger. 
Så da jeg i torsdags sendte ham en hentydning i form af et billede fra H&M's webshop, skrev han "køb den når du får penge igen!" - det skal du da ikke sige to gange. 
Og som det pisse utålmodige og irritererne menneske jeg er, kunne jeg selvfølgelig ikke vente. Så istedet for at jeg havde en kommode fyldt med tøj, jeg ikke havde brugt i tæt på et år, har jeg nu en kommode halvt fyldt med tøj jeg bruger og en hat. Facebook-salgsgrupper styrer. Og desuden har Frede også fået en halv skuffe til alt hans habengut, så man kan godt kalde det lidt af en winwin, at jeg har fået tømt ud i garderoben.

Den kan forresten findes, lige her

No comments:

Post a Comment