FEM TIPS TIL EN EFTERÅRSFRIDAG


1 // SPIS GOD (OG SEN) MORGENMAD
Medmindre man er A-menneske og nyder at stå op før solen, så er det altid lækkert at sove lidt længere end normalt. Og hvad der er endnu mere lækkert? At gøre lidt mere ud af sin morgenmad, end normalt.


2 // DRIK TE
Til koffeinnarkomanerne derude (inkl. mig selv) går kaffe også – men der er altså bare noget med te og efterår, der hænger sammen.


3 // SORTER TØJ
Om man gider at tage hul på det, afhænger selvfølgelig af størrelsen på ens garderobe – men hvis man endnu ikke har gjort den klar til nye tider, så er det altså en god idé at få det gjort. Når man som jeg kun har et enkelt tøjstativ og en kommode, så skal der altså omrokeres i ny og næ. Striktrøjerne skal op ad skufferne, og sommertøjet skal ned igen. Desuden er det en hyggelig ting at gå og rode med, og man får tømt ud i noget af det man ikke får brugt!


4 // IDEER TIL BLOGPOSTS
Denne her er selvfølgelig fuldstændig irrelevant for alle der ikke selv blogger. Men dem der gør, kender alle til de der dage, hvor man bare overhovedet ikke ved hvad fanden man lige skal hive ud af ærmet. Så er det sgu praktisk at kunne bladre op i en notesbog fyldt med gratis idéer, fra en dag hvor man ikke havde så meget andet at tage sig til.


5 // SE TWIN PEAKS
Kultklassikeren over alle kultklassikere. Twin Peaks er mere efterår end selv vejret, i øjeblikket. Hvis du allerede har set den, så ved du, at du ikke finder et tidspunkt der er mere passende end nu, til en startover. Hvis du ikke har set den (så er der gået noget galt…), så har du ingen undskyldning for ikke at gøre David Lynch og en ung Kyle MacLachlan selskab, og opklare mordet på Laura Palmer. ”The owls are not what they seem!”
Og hey, den linger på Netflix!


4 comments:

  1. Fin liste <3 mand, hvor kunne jeg godt have brugt sådan en idéliste til bloggen lige nu. Måske jeg bare smider mig med Twin Peaks i stedet?

    ReplyDelete
  2. Twin Peaks. Altid Twin Peaks ;-)

    ReplyDelete
  3. Twin Peaks er bare det fedeste!

    ReplyDelete