HVORFOR CATHRINE DROPPEDE MODEBLOGGING

//  LINK  //

Okay, så jeg har flere gange nævnt at jeg jo har blogget før. Og dengang var det en modeblog ”som alle andre”. Der var flere grunde til at jeg stoppede – mest fordi jeg simpelthen bare ikke gad mere. Men da jeg for et par måneder siden fik den der idé om at starte igen, stod det rimeligt klart for mig, at jeg ville smide ”GLEM DET!” efter en ny modeblog. Hvorfor? Nu skal I høre!

1// Fordi jeg synes outfitbilleder er det mest akavede i verden. Jeg hader at det tager tre timer at få et acceptabelt billede i kassen, på stativ med selvudløser – men jeg hader endnu mere at spørge folk om de gider at tage billeder af mig. 

2// Fordi jeg er åndsvagt kritisk med hensyn til billeder af mig selv – og jeg synes ALDRIG de er pæne.

3// Fordi konceptet omkring modeblogging ikke nåede længere end Næstved. Bevares – der er da nogle i Holbæk der ved hvad det drejer sig om, men du er fandeme mærkelig hvis du står på brostenene i sidegaderne og tager billeder.

4// Fordi jeg ikke har penge til det. Jeg køber ikke nok nyt tøj til, at jeg flere gange om ugen kan lave "NEW IN"-posts. Jeg viser jo stadig billeder af mine nye sko, men jeg har det fint med at jeg kan fortælle om min weekend med tømmermænd eller dele en kageopskrift med jer istedet. 

5// Fordi de trends jeg ikke forstår er i vanvittigt overtal, i forhold til de få jeg rent faktisk synes er fede. Culottes? Nej. Kittenheels? Nej. Oversize-trøje over culottes? Du ligner en sæk kartofler. Så nej. Nike Huarache? Jeg forestiller mig at det kunne være resultatet af et samarbejde mellem Crocs og Nike. Så her fanger I mig heller ikke.

6// Fordi jeg elsker afslappet tøj. Jeg mistænker sommetider nogle modebloggere for bare lige at klæde sig ud til outfitbilleder. HVEM har Saint Laurent-stiletter på, på en søndag i sommerhus?


Det skal selvfølgelig lige understreges at jeg har kæmpe respekt for modebloggere og det arbejde de lægger i deres blogs. Det tager jo uanede mængder af tid  og i bund og grund er det her jo bare min undskyldning for at jeg ikke orkede det. I er sgu seje!


2 comments:

  1. I so agree! Noget der også får mig til at holde mig fra modeblogging er den generelle seriøsitet omkring det: perfekte outfitposts, tøj, hår og altid set de rigtige steder. Der går nok lidt for meget praktisk- og doven pjævs i mig til at kunne tilslutte mig den slags.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, I know how you feel! I bund og grund vil jeg nok bare hellere bruge den tid og de penge man investerer på det, på noget andet. Ren prioriteringssag ;-)

      Delete