KØB / EN NY QUILT I BYENJeg ved godt at jeg endnu engang er fashionably late til festen, men jeg har anskaffet mig sådan en her frøken fra Asos. 
Engang var jeg det vildeste taskemenneske, og jeg har faktisk ikke tal på hvor mange tasker jeg har haft, men på et eller andet tidspunkt fik jeg en hjerneblødning og smed dem alle sammen ud. Så de sidste to år har det været virkeligt sparsomt på den front. I øjeblikket ligger jeg inde med en fannypack fra Skindgalleriet på Strøget (dem der ødelægger ethvert classy outfit, men vi kalder det bare "edgy"...) en DAY-taske jeg primært bruger når jeg skal til og fra Frede, og en Erbs "London" taske der har været min faste fest/byen/noget-taske. Men i og med at jeg jo så småt forstår guldsmykker, samtidig med at jeg har en mild form for OCD hvad angår farver, nyttede det jo ikke noget at jeg kun havde tasker med sølv hardware. Det forstår I vel nok. 
Så jeg havde egentlig udset mig en (prøv med fem) på Ebay, men de var allesammen fra Kina, og så langt rækker min tålmodighed altså ikke. Desuden tog det mig ikke tre sekunder, før jeg faktisk hellere ville have denne her. Det er begrænset hvor mange forskellige detaljer man kan lave på sådan en taske, men jeg synes alligevel at denne her skiller sig lidt ud, fra alle dem med den normale lås i midten. Den kostede i omegnen af 190 kroner, og I kan finde den (og MANGE andre) lige her!

2 comments:

  1. Den er flot! Og ret classy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja! Jeg er også allerede vildt glad for den! :)

      Delete