KØB / CHEAP MONDAYJeg er næsten lige kommet hjem fra en svedende times CrossFit. Vi blev most rundt, og jeg råbte "FUCK DET HER" ud i hele lokalet, til sidst. Jeg spørger mig selv, hver gang, hvorfor jeg bliver ved med at møde op. 
Men som jeg fortalte tidligere, ville jeg vise jer min nye trøje! Det er et held at jeg sørgede for at tage billederne inden jeg tog afsted, for jeg er ret sikker på at jeg ikke ville kunne løfte kameraet lige nu. 

Anyway! Det er godt nok længe siden, at jeg sidst har købt noget fra Cheap Monday. Så længe siden, at jeg næsten havde glemt mærket.. Men her er den! Min 'knot sweat' som jeg fandt hos Asos. Jeg synes knuden foran er en så fin detalje, og så kan man jo ikke få for mange varme trøjer, i øjeblikket. 
Desuden er det et meget godt alternativ, nu hvor jeg hverken har økonomi (den kælling) til dem fra Opening Ceremony eller hende fra Calvin Klein. Dyre drømme er der nok af!
Så indtil jeg har opfundet en eller anden ny form for tallerken, eller bildt folk ind at ler er det nye marmor, så må jeg nøjes. "Nøjes" er så grimt et ord. 
Find den på linket under billedet!


No comments:

Post a Comment