OPSKRIFT / MORGENMADSPANDEKAGER M. SKYR OG GRANATÆBLE


Frede har fri idag, i anledningen af "efterårsferie". Han har jo før brokket sig over at jeg altid laver "lækker morgenmad" når han ikke er sammen med mig, så idag så jeg mit snit til at modbevise det. Egentlig ville jeg have lavet bananpandekager, men så kom jeg i tanke om at Frede ikke er så stor fan af ting der starter med "banan-".. og vi havde heller ingen bananer, så det gav ligesom sig selv. Derfor skiftede jeg bananen ud med vaniljesukker - og de smagte ganske glimrende!


1// Æggeblommer piskes sammen med mælk.

2// Havregryn, mel, bagepulver og vaniljepulver blandes sammen. Æggehviderne piskes stive.

3// Melblanding og æggehvider piskes skiftevis sammen med æggeblommer/mælk. 

4// Der bruges ca. 0,5 dl. dej pr. pandekage, og de steges ved svag/medium varme. Der bliver til 10-12 stk.

5// Granatæblet åbnes. Det er nemmest hvis man starter med at rulle det mod et bord, til det "knaser". Derved løsnes kernerne indvendigt, og de er nemmere at få ud når granatæblet deles.


No comments:

Post a Comment