REGNVEJR, SYGDOM OG SEN MORGENMAD


Bliver det mere sørgeligt? Tvivlsomt. Men det passer meget godt til mig, for det burde være ulovligt at være så sørgelig som jeg har været, de sidste tre dage.

Søndag var jeg ramt af de ondeste tømmermænd (efter Gammel Elev Fest på mit gymnasium, som forløb ganske fint.. Det er mere end man kan sige om byen efterfølgende..) og var ynkelig og nedtrykt over at jeg åbenbart er 14 år oven i hovedet når jeg drikker, og vi ved allesammen godt hvor ucharmerende "hende den stive" er.
Heldigvis er Frede den sødeste kæreste, så da han tog ind for at hente bilen, kom han hjem med to kæmpe sandwiches (han havde også været i byen..) og Faxe Kondi - det gjorde mig glad! Men for at spare mig selv for flere kedelige søndage med moralske tømmermænd, har jeg taget en beslutning om at tage mig sammen og "drikke med måde" fremover. Andet kan sgu ikke være rigtigt!
Igår var jeg sådan set stadig lidt halvsløj, jeg troede egentlig at det var grundet andendagstømmermænd - jeg kunne i hvert fald mærke at jeg ikke var helt på toppen. Men igår aftes valgte min mave så at straffe mig på det groveste, og lige siden (inkl. hele natten) har jeg haft kvalme og ondt i maven. Så det er jo mægtigt rart - hvad skulle jeg ellers bruge min tirsdag på. Deraf kommer også grunden til at jeg først har spist morgenmad for en time siden - men det gik faktisk overraskende godt! Jeg fik da også samlet mig til at kunne tage et billede eller to. Men jeg tror vidst at "en kort fornøjelse" er det man kalder det, for pt. har jeg en overvejende lyst til at slå lejr ved toiletdøren.
I det mindste har jeg holdt mig fra netdoktor. Vi ved jo alle godt hvad man får ud af at søge på "kvalme".

Og imens jeg ligger her i sengen og klynker, er Frede på heldagskursus med arbejdet (udendørs.. med lejrbål bl.a.. det er lidt synd for ham) til kl. 22 i aften. Så det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg nok bare bliver liggende her, resten af dagen.

I kan godt høre at jeg ikke er super tilfreds med situationen, i øjeblikket ikk'?
Nu skal I høre det værste - ja ja, I troede jeg var færdig - men sidste tirsdag bestilte Frede og jeg en masse tøj fra Asos. Vi bestilte med Express-levering fordi jeg ikke har nogen form for tålmodighed. De trak den så alligevel over weekenden, og først idag er pakken kommet. Men - you guessed it - den ligger hos Frede. Og han har bilen. Fuck mig.

Nu vil jeg vende tilbage til Bones, Booth, Hodgins og Sweets. Og så håber jeg virkelig at jeres tirsdag er bedre end min.


No comments:

Post a Comment