TERN, RULLEKRAVE OG KOBLINGSKRISE


Jeg er helt og aldeles amputeret for tiden. Koblingen i min lille og trofaste bil har sagt sit job op, så spanden er på værksted, og jeg er fanget herhjemme. Medmindre jeg selvfølgelig bevæger mig ud i offentlig transport og sån', men det er som om at taknemmeligheden for den slags stoppede samtidig med at jeg fik kørekort. Jeg har sådan ok pres over det, for jeg skal på arbejde på fredag - og lige nu er der ikke rigtig nogen der kan love mig, at bilen er klar til det. Alternativet er at jeg skal ud og låne en bil, men altså.. Hvem har en bil de ikke lige bruger, på en fredag formiddag. Men nu har jeg sagt til mig selv, at jeg jo ikke rigtig har nogen indflydelse på at bilen bliver hurtigere færdig - så jeg udnyttede faktisk (selvom jeg ikke var meget for det) at jeg har to minutter til busstoppestedet, og tog afsted for at finde en rullekrave. Det lykkedes for 99 kroner i Bahne (Frede og jeg vandt på oddset igår - jeg har det for vildt!) og resten af tiden (til bussen kunne fragte mig hjem igen) fik jeg til at gå med vinduesshopping og et 7-Eleven-besøg med babybites og danskvand. 


Desuden købte jeg igår sengetøjet ovenover. Det er der som sådan ikke noget nyt i, for det har floreret på alskens interiør-collager i lidt tid - men efter jeg første gang glippede tilbuddet på 50 kroner pr. styk, slog jeg til igår da der var to for 199 kroner. Det kan købes i JYSK, lige her


No comments:

Post a Comment