TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #71// Princippet om at alt er fedt, så længe det er det rigtige mærke. De der Chanel-sneakers ligner sikkerhedssko. Og det gør de også selvom det er Chanel.

2// Webshops der ikke sender forsendelsesmails.

3// Jeg er ikke decideret irriteret, men mere uforstående over for, hvorfor et stigende antal danske bands har navne som "Kejthåndet" eller "Den Fjerde Væg". Jeg ved godt det hele har en dybere mening, men det får mig til at tænke på de der piger i Kødbyen, der har brugt 5 timer på at ligne nogen, der har brugt 5 minutter på at gøre sig klar.

4// At løbe tør for parfume.. og at parfume er så pisse dyrt.

5// Beboerne der sviner ad helvedes til, i de opgange hvor jeg vasker trapper. Jeg forstår det ikke. Nu bor jeg ikke i lejlighed - så et spørgsmål til jer der gør - synes I ikke det er meget rart at der er rent i jeres opgange? Hvis det var mig, ville jeg da prøve at holde det og ikke bare smide pistacienødder udover det hele, i sekundet efter at rengøringensdamen er gået. Ja, jeg omtalte lige mig selv som rengøringsdamen. 

6// At TV3 insisterer på, at blive ved med at sende How I Met Your Mother.

7// At sluk-knappen på min Macbook sidder LIGE over slet-knappen. Hjertestop. Hver gang.
Og jeg blev mindet om det, fordi jeg netop har ramt den, og skærmen gik i sort.

8// Hvis man er indehaver af Chanel, Proenza Schouler, Balenciaga og så videre, har man mistet retten til at kalde sig selv for "fattig" - medmindre det er noget man har fået i gave eller sparet op til over længere tid. Der findes næsten ikke noget der kan få mit pis mere i kog, end (især) bloggere der brokker sig over at de er broke, men af en eller anden grund altid har en ny taske over skulderen.
Jeg ved godt der findes sponsorgaver, men stadig!

9// At jeg altid har så latterligt ondt i kroppen efter CrossFit. Jeg kan ikke gå, og det kniber med at løfte armene mere end 90 grader.

10// Farvedresscodes...... (Heldigvis fandt jeg ud af at det var en joke, men der er sgu folk der mener det..)


6 comments:

 1. Hahahaa ja, ja og ja! Grinte lige højt af nummer 7 - every. single. time!
  De er gode de her indlæg, jeg føler meget med dig ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det varmer virkelig at vide, at jeg ikke er alene om den slags frustrationer ;-)

   Delete
 2. Amen!

  //Julie - denmiserable.blogspot.dk

  ReplyDelete
 3. Jeg troede, jeg var den eneste der havde den holdning til Chanel-sneaksne! Jeg forstår vitterligt ikke, hvad der er gået galt her.. de giver mig associationer til dengang D&G underwear-toppene var sagen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja, D&G-toppene. Dem havde jeg lykkeligt glemt :-D Haha!

   Delete