TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #9


1// At jeg så småt er løbet tør for al min makeup fra MAC, som jeg har brugt virkelig længe. At det samtidig falder sammen med den måned hvor jeg nok er allermest broke, gør det ikke bedre. Jeg har ønsket mig selv held og lykke med at finde de billige alternativer. Resterne af min parfume er i øvrigt også et færdigt arbejde nu. Så det er meget fedt. 

2// At jeg tilsyneladende har en så fed hals, at det igår lykkedes mig at købe en halskæde i H&M, jeg nærmest ikke kunne lukke. Resultatet var ikke pænt. Jeg returnerede den i eftermiddags... 

3// Og nu vi er ved H&M - hvorfor er det den eneste webshop der stadig insisterer på fucking 3-5 dages levering... 

4// At Snickers smager så hjernedødt godt. 

5// At jeg har nul motivation for at træne, løbe, eller bevæge mig generelt. 

6// At jeg ikke kunne falde i søvn igår - istedet lå jeg og mentalshoppede Asos den halve nat, og forelskede mig i kjoler mig her og tasker mig der. Det er jo latterligt når jeg ikke har nogen penge, og nu er jeg bare irriteret over at jeg ikke kan købe det sådan.. i virkeligheden. 

7// Alexander Wang x H&M samarbejdet (jeg vidste ikke engang selv, at jeg havde set mig sur på H&M idag)... Jeg er slet ikke imponeret. Måske fordi jeg havde forventet noget andet.. Men jeg er heller ikke den største fan af croptops. Og desuden går det i direkte strid med mit princip om IKKE kun at gå i sort tøj.

8// Folk der ringer med skjult nummer. Jeg tager den ikke!

9// Da jeg tidligere idag var ude og vaske trapper til P3 i tre timers tid, gik det op for mig, at der faktisk ER en sang der går mig mere på nerverne end Drunk in Love. Rihanna's "Pour it Up". I ved, den der hvor hun synger om stripclubs og dollarbills $$$. 

10// At jeg er inde i sådan et par dage hvor jeg bare ikke får ladet min iPhone fuldt op, fordi jeg finder på alle mulige ligegyldige ting at bruge den til. Jeg tror ikke at den har været over 63% i fire dage. Til gengæld er den gået ud, utroligt mange gange.

No comments:

Post a Comment