CHILISOVS, BEZZERWIZZER OG EN MAIL FRA EN LÆSER


Hej, hej, hej og hej. Jeg håber jeres weekend var god, at tømmermændende ikke var for hårde, og at mandagen ikke er for ond. 
Personligt har jeg det lidt som om, at jeg har taget fire kilo på over weekenden, i mad, slik og Tiramisu-is. I lørdags var der fætter/kusine-sammenkomst og familiespisning hos Fredes mormor. Det var ganske hyggeligt - og vi fik god mad. Ris og kylling, i noget chilisovs med porrer og den slags. Omkring syv minutter efter at vi havde sat os til bords, fik vi sved på panden og smed overtøjet - der var overvejende enighed om, at chilien stak på tungen. Men det smagte godt, og jeg følte mig næsten som et nyt menneske, efterfølgende. 
Banan-, lakrids- og Tiramisu-is overtog pladsen, da chilifadet forlod bordet, så de havde da sørget for at vi nok skulle køle af igen. 
Jeg var godt bombet i maven til sidst, men jeg glemte det forholdsvis hurtigt, da vi begyndte at spille Bezzerwizzer. Jeg husker ikke helt grunden, men det viste sig altså at være en helt speciello Coop-udgave. Spørgsmålene er jo ikke svære nok i forevejen. Jeg har spillet Bezzerwizzer én enkelt gang før, og der tabte jeg så vanvittigt, at jeg fik Danmarks 7 point i Eurovision 2002, til at ligne en succes. 
Jeg er dog på den front blevet klogere - Frede og jeg rendte i hvert fald med andenpladsen, så resten af tiden læste vi spørgsmål højt. Og nej nej, det var ikke "Fredes fortjeneste". 
Da vi kom hjem, og jeg fik smidt strømpebukserne der havde klemt siden den første portion is, tjekkede jeg telefonen. I min indbakke lå der en lang mail fra en anonym læser. Jeg blev meget overvældet, for både bloggen og jeg fik et kæmpe klap på skulderen - og det er så fedt at blive bekræftet i, at det man bruger (og har brugt) meget tid på, når ud til folk. At mit lille univers også interesserer andre end mig selv. 
Det eneste vedkommende savnede var lidt mere snak om musik - og det skal I få. For at det ikke skal være løgn, har jeg i øjeblikket otte kladder liggende på min post-oversigt, som skulle have handlet om musik - men jeg har haft problemer med at finde en måde at vise jer det på. 
Jeg synes det der med at smide en bunke youtube-videoer ind i et indlæg, er skide kedeligt. Så jeg har ledt og ledt efter sider, hvor jeg kunne hente en afspiller eller noget i den stil - men den slags blev åbenbart begravet sammen med Myspace.. I hvert fald dem der var gratis. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg bedst muligt må klare mig med youtube-videoerne - det er trods alt bedre end ingenting. Så det kan I se frem til! 

No comments:

Post a Comment