DIY / PRINT-SELV KALENDER NOVEMBER


I september udgav Kreavilla et indlæg om print-selv kalendere. Jeg synes faktisk at det er en vildt god idé, for udover at det er praktisk, kan det også laves virkeligt flot, fedt, pænt, you name it - og udnyttes som en form for månedlig illustration. Istedet for at hente en fra nettet, har jeg selv været igang i Photoshop. Man skal ikke rigtig bruge andet end nogle flotte fonts (efter egen smag) og så brugte jeg kalenderen på min iPhone som skabelon, da dens månedskalender (næsten) har samme design. Jeg ved selvfølgelig godt at vi er nogle dage inde i november, men hvis I ikke lige selv gider at rode med det, har jeg uploadet den så I kan downloade og printe den - det kan I gøre lige her
Jeg har selvfølgelig planer om at lave en ny hver måned, så hvis I har lyst, skal jeg nok lægge dem ud til jer løbende! Jeg lover at jeg nok skal være på forkant med December, hæhæ.


2 comments:

  1. Skøn idé og virkelig fin kalender du har fået lavet dig :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ikk'? Og mange tak. Jeg har allerede lavet en til december ;-)

      Delete