EN PAKKE FRA PARIS
Igår modtog jeg denne her fine pakke fra Colette, Paris. De er jer der er faste følgere kan måske huske lyset fra min sidste ønskeseddel og nu fik jeg klikket det hjem. Udover lyset blev jeg overdynget med gaver, heriblandt Wood Wood x Disney posen (!?) der til min store skuffelse var tom, og en EP med noget folkmusik. Det føltes næsten som juleaften!
Lyset så jeg første gang hos Sidsel og Lasse og jeg var helt forelsket, lige med det samme. Nogen vil måske mene at der er en anelse risikabelt at købe et lys til €28 fra en butik i Paris, uden overhovedet at vide hvordan det dufter - men den der "Surf Shop" var det eneste jeg manglede til min stuepalme. Og gudskelov, så dufter det V I R K E L I G godt. Det kan findes i sytten andre dufte, blandt andet "Rainy Days" og "White Coffee", som var tæt på at ændre min mening. I kan finde dem allesammen, lige her. Til lidt bonus info var leveringen virkelig hurtig! Jeg bestilte lyset i tirsdags, og selvom de lige var to dage om at få sendt det afsted, gik der altså ikke mere end fra torsdag aften, hvor jeg modtog en sms fra DHL om at det var på vej - til igår morges, før det var kommet. 


No comments:

Post a Comment