FAVORIT / TROMBORG LIP BALMFor et par måneder siden købte jeg Tromborgs læbepomade i Matas. Jeg var egentlig lidt skeptisk, for når man ellers har sværget til Labello siden for evigt (udover en skovtur jeg havde med EOS, de der æg) så er det godt nok pebret at betale 125 kroner for en læbepomade. But boy, was I wrong - jeg har brugt den flittigt siden, og jeg må nok erkende at det er et af de bedste køb, jeg har foretaget mig. Udover at den har en lækker citrus-helse-agtig duft (det er lidt som om at man har beachwaves i håret og kalder sig "naturbarn") så fugter den virkelig godt (score!), den holder virkelig længe (score!), og så er den jo, næsten vigtigst af alt, pæn. SCORE! 
Så hermed smider jeg lige en anbefaling ud, til alle der døjer med tørre efterårslæber. Jeg har været snottet siden i onsdags, I should know.. 
Den kan købes i de fleste Matas-butikker, og ellers kan den findes lige her!


2 comments:

 1. Tak for anbefalingen - og ellers kan jeg virkelig også anbefale dig niveas lipbutter, som du kan købe i matas til 30 kr, de er virkelig gode, fugter og holder længe! :-)

  http://amandasoegaard.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. For 95 kroner mindre, bliver jeg da nødt til at prøve den næste gang så! Tak for anbefalingen! :-)

   Delete