FÆRDIG SOM GÅRDSANGERIdag er jeg træt. Nej hvor er jeg træt. 
Der er mange fordele ved at være selvstændig - blandt andet at man selv bestemmer mødetiderne. Men i denne her uge har jeg skullet gøre en masse lejlighedsopgange hovedrene, og det tager tid. Det tager rættig, rættig, rættig lang tid. Desuden har jeg pådraget mig en vanvittig novemberforkølelse - muligvis da jeg skulle pudse vinduer udenfor, og det i samme tidsrum stod ned i lårtykke stråler. 

Udover arbejde og snotnæse har jeg også rodet mig ud i noget af et palaver med Post Danmark og Telia. Ser I - den der pakke jeg brokkede mig over, der lå og gloede i Københavns Pakkecenter, er stadig ikke dukket op. I onsdags tog jeg ind til den fysiske Telia butik for at høre hvordan og hvorledes - og det viser sig, at jeg har fået den ringeste service, længe set. Jeg er yderst tilfreds med Telia ellers, men hende der kundeservicepigen jeg snakkede med, har enten været ny i job eller også har hun overhovedet ikke vidst, hvad hun snakkede om - under alle omstændigheder har jeg i hvert fald slet ikke fået hvad jeg har bedt om. Telefonen er jo så i mellemtiden sendt afsted, så det var et større cirkus at få annulleret det hele - da pakken pt er pist væk. Det er ikke løgn, jeg snakkede med Post Danmark idag, og der er ikke nogen der kan svare mig på, hvor den er henne. 
Men i onsdags fik jeg altså så alligevel udleveret et styks ny iPhone 6, udenom alt det andet, og helt på den rigtige måde. Til min store skræk, hang jeg jo så lige pludselig på en ny telefon OG en der slet ikke var kommet frem. Jeg har derfor brugt i omegnen af en time i Telia butikken, igen idag (jeg har jo ikke evig fortrydelsesret), så den flinke Teliamand kunne hjælpe mig med hele situationen. Jeg blev lovet, med Amar' halshug og det hele, at jeg ikke var bundet på noget, og at jeg ikke skulle betale en rød reje for andet end den telefon jeg allerede havde fået.. altså den jeg købte i butikken - så det var jo godt nok. Problemet er ude af mine hænder, og nu lader Telia de helt store kanoner mod Post Danmark, for at have mistet en pakke til 7000 kroner. Frede påpegede at Postmand Per måske havde haft lange fingre. Teliamanden afviste det ikke. 

Så nu holder jeg velfortjent weekend! Selvfølgelig ikke herfra - nu har jeg jo været slemt bagud i løbet af ugen, hæhæ. 


No comments:

Post a Comment