HVEM TABER OGSÅ SIN IPHONE I TOILETTET?


Det gør jeg åbenbart.
Igår da jeg kom hjem fra Fredes fodboldkamp, valgte hele verden at vende sig imod mig, og i løbet af tre sekunder var hele min lørdag ødelagt. Jeg begyndte at stortude i takt med vandet der bevægede sig over skærmen - jeg mener, jeg ved godt at det "kun" er en telefon, men min iPhone er både arbejdsmæssigt og fritidsmæssigt uundværlig, og jeg lægger da ikke lige inde med 6000 gryn til en ny. I lynets hast ledte jeg efter ris jeg kunne smide i en pose, I ved, de der lifehacks man har læst på nettet en milliard gange - men for første gang nogensinde, var det selvfølgelig ikke noget vi havde. 
Så efterfølgende sad jeg og græd, med en føntørre i den ene hånd, telefonen i den anden, og det mest opgivende ansigtsudtryk, jeg nok længe har haft malet til hovedet. 
Jeg synes sgu ikke at det er helt fair, at jeg snart har været så uheldig at jeg har haft alle iPhone-modellerne, fra 4'eren og op efter - slet ikke når jeg tænker på hvor mange penge det har kostet mig. Jo jo, det er da på sin vis meget fint, så er man da up to date.. Men jeg kunne jo godt leve med min "gamle" 5S'er. Det var da også planen at jeg "bare" ville have købt en ny 5S - men den var selvfølgelig udsolgt. Så den eneste jeg kan få fingrene i, indenfor en acceptabel tidshorisont, er en iPhone 6........ Det passer bare skide godt, at alle mine ulykker der jo sjældent kommer alene, er på visit her en måned inden der skal købes julegaver. Jeg har trukket det korteste strå, forevigt. 

Til gengæld (i lidt bedre nyheder), fandt jeg igår min fingerfilodendron! Bladende har ikke splittet sig helt endnu - men jeg synes stadig at den er fin. Jeg købte den til 70 kroner, på vej ud til fodboldkampen, og inden min verden ramlede sammen. Så jeg nåede da at være glad i et par timer. 

Jeg håber I har (og har haft) en dejlig weekend! Og pas lige på jeres iPhones.


No comments:

Post a Comment