TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #11


1// At mit træningsoutfit pt ser sådan der ud. I kan godt huske at jeg på et tidspunkt beklagede mig over, at jeg har en mild (selvdiagnosticeret...) form for OCD når det gælder farver ikke? Jeg er glad for at jeg ikke træner i FitnessWorld eller sådan noget, det havde jo været pinligt. (7-9-13 er det ikke gået  sådan "rigtigt" ud over mit hverdagstøj endnu!)

2// At jeg er det sindssygeste gaveindpakningsmenneske i hele verden, så da jeg så at Michelle fra Stonemuse viste Søstrene Grenes nye gavepapir frem, farede jeg afsted for at få fat i noget til mit indpakningstheme 2014. Ved en fejl havde de selvfølgelig ikke fået det hjem endnu, fordi sådan er det bare, når der er noget jeg gerne vil have fingrene i. 

3// JA, jeg skal også brokke mig over at det er umuligt at tage billeder i årstidens lortelys. 

4// Min stuepalme har set bedre dage, og jeg ved SIMPELTHEN ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har prøvet at skrue op for vandmængden, jeg har skruet ned for vandmængden, jeg har haft den udenfor så den kunne få "rigtigt" regnvand, jeg har rykket den ud foran vinduet og tilbage igen. Jeg har prøvet alt. 

5// At det snart er tid til at jeg skal finde en julegave til Frede. Jeg er tom for idéer. Og modsat, er det eneste ønske jeg har givet Frede so far, et par Acne Tracks.. Selvfølgelig med undskyldningen om, at jeg jo har fødselsdag i januar, og vi har årsdag i februar. De kunne jo gælde for hele tre gaver. Man har vel lov til - helt og aldeles, og fuldstændig urealistisk - at håbe. 

6// At det i øjeblikket er sådan lidt for koldt til læderjakke, men lidt for varmt til vinterjakke. Jeg gør mig ikke helt vildt meget i overgangsjakker. 

7// Folk der er for smarte til J-dag. Prøv lige at køl ned - du behøver ikke at feste på Sunday eller Bambi, for at have det sjovt.

8// At jeg stadig synes Selena Gomez' "Come & Get It" er latterligt catchy. Altså.. Jeg har sunget mere med på den sang end hvad lovligt er. Det er ikke rigtig noget jeg er stolt af.

9// Folk der fortæller mig, at Medina synger godt live. Jeg tror det er lige ved og næsten, at Frede synger bedre. 

10// Jeg har mistet min sidste gode hårelastik. 

No comments:

Post a Comment