TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #12


... Alt ved den sætning giver mig lyst til at slå skærmen på computeren ind.

... Søstrene Grene har stadig ikke taget sig sammen, så jeg har stadig ikke fået fingrene i mit gavepapir. 

... Jeg har åbenbart smidt mit Visa-kort væk. Jeg har ikke brugt det i to uger. Jeg har ingen idé om, hvor jeg har gjort af det. 

... I forgårs tabte jeg min iPhone, da jeg skulle ud af bilen. Heldigvis skete der ikke noget med skærmen, men til gengæld fik den et hak i siden.... Jeg er så træt af at jeg tilsyneladende er så dårlig til at passe på mine ting. Jeg synes virkelig at jeg prøver. 

... Pressen på P3. 

... Jeg har desperat forsøgt at finde nogle støvler der kunne kompensere for mine urealistiske Acne-drømme. Jeg er ret sikker på at det ikke lykkes. 

... Jeg har enormt tykke fingre, og jeg kan aldrig huske om jeg bruger 52, 54, eller 56 i ringe.. Upraktisk når jeg ønsker mig en ring i julegave, jeg indtil videre kun har fundet på nettet. Og i øjeblikket er jeg for doven til at besøge en smykkebutik, der kan fortælle mig det. 

... Det danske Top Model. Hvor kan jeg bare ikke tage Caroline Fleming seriøst. Det er en parodi. 

... De fire minutters englehop jeg lavede til CrossFit i onsdags (sidste onsdag!!!) ødelagde mine træningsplaner både fredag og lørdag.. Det var først igår at jeg kunne gå, uden at jeg lignede én der havde været til ridestævne fire dage i streg. 

... At jeg to gange siden i lørdags, har fyldt vand på kaffemaskinen inden jeg fandt ud af vi ikke havde mere kaffepulver.


4 comments:

 1. Det var nu ellers sætningen 'De får søgt lidt på mig og når frem til at jeg er en af Skandinaviens største bloggere' der irriterede mig mest ;)

  Fed blog iøvrigt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Ja, den måtte jeg faktisk også læse igennem et par gange, imens jeg tænkte "aaaarh, er du nu helt sikker på det..." ;-)

   Og mange tak!

   Delete
 2. Jeg elsker disse indlæg! bliv ved med dem :-)

  http://amandasoegaard.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er jeg glad for at høre!
   Medmindre jeg af en eller anden uforklarlig grund, skulle se verden med de positive briller - så kommer der masser endnu ;-) Haha.

   Delete