DE DER GAVEKORT


Jeg har altid hadet første- og andenjuledag. Det er helligdage, og butikkerne har lukket. Og når jeg får gavekort (eller ting der skal byttes) i julegave, så brænder det som helvedesild, i lommen på mig. Uanset om jeg har noget specielt i tankerne eller ej - de skal bare bruges. 
Så selvom Frede og jeg havde aftalt (efter to dage med karrysild, snaps og risalamande) at slappe af i lørdags, tog jeg alligevel liiiiiige et "smut" i Field's, for at få indløst lidt af gaverne. I år havde jeg faktisk på forhånd en idé om, hvad de skulle bruges på.. For første gang.. nærmest nogensinde. 


Zarkoperfumes "Molecule 234·38", købt i Bahne
Calvin (som jeg i øvrigt også fik i julegave) har ellers været min go-to i snart to år, så det var tid til lidt variation. Og den dufter VIRKELIG godt. 


Makeup refill. Der har været tørvejr siden oktober


Maria Gerhardts "Der bor Hollywoodstjerner på vejen". Faktisk ønskede jeg mig også denne bog i julegave, men i tilfældet af at jeg ikke skulle få den, havde jeg dobbeltsikret ved samtidig at ønske mig gavekort, til Bog&Idé. Og det fik jeg. Jeg er endnu ikke startet på den, men jeg glæder mig!


Denne her Chanel Rouge Coco Shine er godt nok ikke købt på gavekort, men jeg ville vise jer den alligevel. Endnu et julegaveønske jeg fik opfyldt, og jeg brugte den da også allerede første juledag. Og anden.. 
Farven hedder "Secret", og den er ikke helt ligeså rødlig i virkeligheden - egentlig ville jeg hellere kategorisere den som "nude".

____________________________________


Så er vi ved at være igennem årets julegavehøst. Jeg har lidt tilbage, blandt andet stadig kjolen fra Frede, men jeg må have fundet en ordentlig måde at vise den frem på.. En bøjle imponere sjældent. 


No comments:

Post a Comment