DE FØRSTE JULEGAVER

Jeg håber at I alle havde en fantastisk juleaften! Jeg tog mig den frihed at holde fri igår - ikke fordi jeg gerne ville, men fordi jeg ligepludselig havde vanvittigt travlt, så computer var ikke lige noget jeg havde tid til. Jeg startede dagen ud til morgenmad, hos Frede og svigerforældrene. Frede havde overtalt mig til at vi skulle udveksle gaver inden morgenmaden, under den påstand at "det jo var hyggeligere at åbne dem sammen". Selv troede jeg vi skulle vente, så vi havde lidt flere pakker at se frem til i aftes. Men jeg gik med til det, og blev overrasket af hele tre gaver. Jeg havde købt de navy blå Nike Rosherun i ruskind herfra (ja, jeg snød ham...), og en sunday sweater fra Weekday. Han blev virkelig glad for gaverne, og eftersom jeg har været totalt spændt siden jeg købte gaverne, blev jeg også virkelig glad for at give dem. Jeg derimod, fik;


De LÆKRESTE ankelstøvler i læder, fra & Other Stories. Dem jeg fandt, og ønskede mig, istedet for piv dyre Acne Tracks. 


Og ringen fra Maria Black. Jeg er helt forelsket i den, allerede. Desuden fik jeg en kjole fra Samsøe Samsøe - den kommer jeg også til at vise frem!Godt nok var den ikke fra Frede, men denne her Kähler vase var også adresseret i mit navn. Jeg ønskede mig den for læææænge siden, sammen med papirsposer og palmetapet og den er ligeså pæn, som jeg havde regnet med.

____________________________________


Jeg håber at I også fik en masse lækre gaver! Jeg plukkede et par stykker ud af mængden (så mange gaver fik jeg heller ikke.. haha) og resten får I i løbet af de næste par dage - jeg skal bare lige til julefrokost hos Frede. Så jeg har lidt travlt... igen. 


2 comments:

 1. Virkelig lækker vase :)

  mariasschmidt.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er også virkelig glad for den! Den pynter så fint :-)

   Delete