FEM AT FØLGE / INSTAGRAM

Så i forbindelse med gårsdagens opfordring omkring @blkwhiteblog på Instragram, fik jeg den idé at samle en bunke af interessante mennesker, bemærkelsesværdige nok til en anbefaling. Så hvis jeres Instagramfeed er fyldt med børn, muskler og morgenmad, så kommer jeg jer lige til undsætning!

____________________________________

1/ @halfgirl


Med tæt på 230.000 følgere er hun i underkategorien "hvis ikke I allerede følger hende". 
Young bor i København og studerer på Kunstakademiets Konservatorskole - og så tager hun de smukkeste billeder.

____________________________________I ved at jeg elsker mine planter som var det børn - og da jeg for lidt siden for rundt på google efter Pilea-planter, faldt jeg over bloggen Little Green Fingers med taglinen "Stueplanter, indretning og god kaffe", jeg mener, what's not to like? Bloggeren bag hedder Anne og bor på Vesterbro, og hendes instagram er ligeså fin som hendes blog. Hun startede bloggen i november, og er blevet en del af konceptet Urban Jungle Bloggers - smut lige forbi!

____________________________________Denne her har jeg linket til før, sammen med tumblr-bloggen af samme navn - no further introduction. 

____________________________________Janessa Leoné er en LA-based hattedesigner "making dirty hair chic since 2012" - og hvis man var hattemenneske i forvejen, bliver man bestemt ikke mindre hatteforelsket, af at følge hende. Besøg blandt andet også hjemmesiden her

____________________________________Last but not least, flere planter! Maria Bergström er indehaveren af denne fine instagram, der blandt andet også indeholder et billede af Blomsterskuret på Værnedamsvej. "Always hunting for inspiration for new projects by travelling, eating and looking out for anything green".

____________________________________


2 comments:

  1. Hej Cathrine. Tusind tak for den fine mention. Jeg er kommet i fint selskab ��

    @littlegreenfingers

    ReplyDelete