FREDERIKSBERG


Idag har jeg afleveret min lånetelefon pænt tilbage, og fået min iPhone i hånden efter opholdet hos Telecare i Esbjerg. Det gjorde jeg ikke uden at købe et cover med, med det samme. De er jer der læser med fast ved, at jeg er lidt uheldig med mine ting. Allerede da jeg indleverede telefonen, tog jeg et kig på Teliabutikkens udvalg af covers. Normalt er jeg ikke den største fan af de der telefonbutik-covers - jeg falder altid i staver over alle de der fine covers man kan finde på nettet, i alskens mønstre og farver. Men jeg fandt faktisk det her - dansk design, under navnet dbramante1928, i modellen "Frederiksberg". Et cover i ægte læder ("golden tan" som de så fint kalder det), med plads til kreditkort i fronten. Det har jeg nu ikke rigtig tænkt mig at benytte mig af, da jeg er fint tilfreds med min pung.. Men altså.. Det er da meget smart! 
Dbramante1928 laver både tasker, og covers til både Macbooks, PC'er, tablets og telefoner - til en overkommelig pris. Jeg gav 250 kroner for "Frederiksberg"-modellen, og udover at det forhandles i Holbæks Teliabutik, så kan det selvfølgelig også købes på deres hjemmeside, lige her
Så nu krydser vi lige fingre for at der går mere end 26 dage før min telefon går i stykker, igen. 


No comments:

Post a Comment