GAVEGUIDE / TIL HAM

Hvis milliarden af andre gaveguides stadig ikke har hjulpet dig, så frygt ej! Jeg har også lavet en. Men eftersom at jeg ved at Frede kigger med, har jeg selvfølgelig udeladt hans gaver.. Alt andet ville være fjollet!

1 // Komono "Winston Regal" Ur / 600 DKK 
3 // Nike Rosherun Suede / 799 DKK
4 // "Hide and Seek" / 399 DKK
5 // Dbramante1928 Macbook Envelope / fra 499,95 DKK
8 // Calvin Klein trunks / 199 DKK
9 // Samsøe Samsøe t-shirt / 280 DKK
10 // Shwood "Belmont" solbriller / 1100 DKK


2 comments:

 1. Hej Cathrine! Er helt forgabt i uret, som er helt perfekt til min kæreste! Tak, tak og atter tak! Jeg ligger på lur for at vurdere hvorvidt komono er troværdigt at handle fra, så ville lige høre om du har erfaring med shoppen? Om den svindler en for alle sine penge, eller om den er god nok?

  Elsker din blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Maria! Jeg synes også at det er så fedt! Jeg har desværre ikke selv prøvet at handle på Komonos egen shop - men jeg ved at sider som Soundvenue og Euroman har linket til den et par gange, så jeg tænker umiddelbart, at de ikke ville gøre sådan noget medmindre siden var i orden ;-)
   Og mange tak!

   Delete