GLIMT

En af de få blogs jeg stadig følger, som jeg har fulgt siden første gang jeg gjorde mit indtog i Blogland, er Emily Salomon. I kender hende sikkert allerede, men hendes univers er så feminint og flawless, og jeg tænker at grunden til at jeg knuselsker hendes blog er, at jeg måske bare mangler lidt lyserødt i min hverdag - jeg får et fix af pink selvom jeg slet ikke troede at jeg manglede det. Noget af det jeg holder ekstra meget af, af hendes række af "Små Ting". Derfor fik jeg altså virkelig meget lyst til at adoptere en del af konceptet hertil. Små glimt fra min hverdag og billeder jeg ikke ved hvor jeg ellers skal gøre af. Skal vi ikke bare komme igang? 
____________________________________


Lørdags blomster fra weekenden. Blomsterforhandleren kaldte det "afrikansk ukrudt".


Min december-kalender kom op på mit hjemmekreerede clipboard!


Årets første julegave og indpakningen 2014. Gavepapir og papirklips fra Søstrene Grene.

No comments:

Post a Comment