NYTÅRSAFTEN


Frede og jeg skal i år holde nytår med hans fætre og kusiner, og for et par uger siden aftalte vi, at dresscoden lød på at vi skulle møde op i noget med palietter. Jeg har lige siden ledt med lys og lygte efter en kjole, der var pæn og afslappet på samme tid. Igår skete det fandeme - da jeg var forbi Asos for gud ved hvilken gang, faldt jeg over kjolen her - og jeg var ca. 3,5 sekund om at bestille den... (Find den her)


Min første tanke var så, at finde en clutch i en kraftig farve, og style det med et par sorte stiletter eller støvler.. Jeg har jo ønsket mig nogle helt specielle i julegave - men chancen for at jeg får dem er noget nær lig nul.. og det er jo dumt at planlægge et outfit ud for noget jeg måske får. 
Så efterfølgende for jeg ind på Moss Copenhagens hjemmeside, og klikkede de blå stiletter hjem. Jeg har haft et virkelig godt øje til dem, virkelig længe, og nu så jeg min undskyldning til at købe dem. (Find dem her)


Jeg har endnu ikke købt taske eller clutch - eftersom min første tanke var at clutchen skulle være i en kraftig farve og stiletterne sorte - så var det ligesom også farvede clutches og tasker jeg kiggede efter. Men til mit held, er en sort clutch jo ikke det sværeste at finde. 


Ser I det for jer? 
Mit collage-game er stærkt idag! 


No comments:

Post a Comment