OM GAVEPAPIR OG LÅNETELEFONER


Hvis der er én butik jeg altid har ELSKET at besøge, helt på det der barn-i-en-slikbutik-plan, så er det Søstrene Grene. Der var først tidligere i år, at der åbnede en Søstrene Grene butik i Holbæk, så jeg har altid forbundet det med at komme "ind til byen" som barn - specielt når vi skulle på julegave-indkøb. 
Og nu ødelægger jeg hele stemningen - for hvis der er én butik der virkelig har fucket med mit julehumør - på det groveste - så er det Søstrene Grene. I omkring fire uger, har jeg jævnligt besøgt butikken (ca. to gange om ugen) fordi jeg havde spottet deres virkelig fine marmor- og akvarelgavepapir. Det skal siges at jeg virkelig går op i gaveindpakning. Jeg kan bedre lide at pakke gaverne ind, end at købe dem - og normalt køber jeg altid gavepapiret i IKEA, fordi det er i god kvalitet, og fordi de ofte har nogle ret fine mønstre og farver. Jeg ved næsten ikke noget værre, end det der gavepapir man køber i supermarkederne, der går i stykker hvis pakken er firkantet. 

Nå men, i år så jeg jo så gavepapiret hos Søstrene Grene - og jeg var solgt til 6 kroner og 87 øre! Jeg havde sådan set planlagt det hele; til-og-fra-kort, gavebånd, og hvilken slags pynt der ellers skulle på. 
De første to besøg bød på unge piger der overhovedet ikke anede hvad jeg snakkede om, selvom der vel at mærke hang en reklame, lige over alt det andet gavepapir, hvor det nævnte mønster var på. På mit tredje besøg fik jeg at vide, at de endnu ikke havde fået det hjem. Det var bestilt, men hun kunne ikke lige fortælle mig, hvornår de ville modtage det. Fair nok. Så tog jeg en tur til Roskilde - jeg tænkte at de muligvis havde mere styr på det derinde. Det havde de, men de "måtte ikke sælge det endnu". Der begynder jeg at blive lidt uforstående (og ret frustreret) - for hvorfor har de reklameret med det (på blandt andet deres Instagram og Facebook) i to uger, hvis de ikke må sælge det endnu... I sidste uge (tredje uge i processen) valgte jeg så at holde en pause.. Lige for at lade dem få en chance, inden jeg igen idag ville komme og være irriterende kunde. 
Nu er jeg lige kommet hjem derfra, med beskeden om, at de "har haft masser af kasser, men det er desværre udsolgt nu". Spørg mig om jeg kunne have brandt stedet ned.
Jeg har derfor droppet projektet nu, og fundet på noget nyt. Jeg måtte nøjes med de to ruller ovenover. Det er sguda irriterernde når det bare ikke var det man ville have i første omgang!

OG NÅ JA, der gik 26 dage før skærmen på min iPhone gik i stykker. Jeg har nu sendt den til reparation og takket Herren ovenover for forsikringer. Jeg har endnu engang modtaget en Samsung som lånetelefon. Men altså.. det er da bedre end ingenting. 


2 comments:

 1. Papiret på billedet ser nu også ganske fint ud synes jeg.
  Jeg var selv lidt for hurtig, da jeg i et stresset øjeblik købte gavepapir ind. Nu har jeg fortrudt, og jeg synes slet ikke mine pakker bliver fine nok. Men sådan må man jo af og til få det bedste ud af det man har.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes egentlig også at det fint nok - men det var mere lige det der med, at jeg havde sat mig op efter noget andet. Men som du selv siger, så må man jo få det bedste ud af det man har.. Og papiret bliver jo alligevel pillet af i sidste ende ;-)

   Delete